23. februar 2023

Nedtakt: Vi overvandt chokstart i Aarhus…

Vi var på en svær mission, da vi gæstede en af kvindeligaens bedste hjemmehold Aarhus United i Ceres Arena Hal 1.

Det var et stærkt Aarhus United-hold der mødte os i den ikoniske Hal 1 ved Ceres Park. Det burde ikke komme som en overraskelse at Aarhus United er skarpe på hjemmebane, eftersom de er et af kvindeligaens bedste hjemmehold, med 6 sejre i 9 hjemmekampe.

Det virkede dog ikke helt som om vi havde læst på lektien i 1.halvleg. Vi kommer mildest talt forfærdeligt fra start. Efter var 10 minutter var vi bagud hele 7-1, og det er på trods af at Louis Bak i Aarhus-målet kun stod med en redningsprocent på 11%. Det vidnede om et hav af uprovokerede fejl og brændte chancer. I det 12 minut banker Mie Højlund vores blot andet mål ind i kampen og om det var startskuddet til et comeback vides ikke, men derfra blev det bedre. Forsvaret kom til at stå højere, hvor især Sidsel Mejlvang gjorde det blændende. Det betød Aarhus United kun scorede 1 mål i de sidste 11 minutter. Det profiterede vi af og gik til pause foran 11-15, efter en svær halvleg.

Efter pausen var det bedre, noget bedre. Forsvaret havde taget de gode takter med. Lois Abbingh dækkede backen og Mie Højlund var skubbet over på den anden back forsvarsmæssigt, hvilket gav en god dynamik i forsvaret. Althea Reinhardt løftede niveauet, og da blev det svært for Aarhus United. Efter 45 minutter knækker filmen, og vi begynder at trække fra. Vi fik brudt Aarhus United angreb et par gange og fik lavet de “nemme” mål. Det resulterede i at vi var godt med de sidste 15 minutter, og her fik Tonje Løseth comeback. Hun kvitterede med et mål og alt i alt kommer vi flot tilbage efter en svær start på kampen. Vi vinder fortjent 23-30.

Topscorer for Odense Håndbold blev Bo Van Wetering & Mie Højlund med 5 kasser hver!

Vi snupper 7 sejr på stribe og holder afstanden til de andre hold. Der skal lyde et kæmpe “TAK!” til den helt suveræne opbakning vi, igen, mødte på en svær udebane. Uden jer, var det ikke blevet det samme.

//Odense Håndbold