05. januar 2023

Nedtakt: Vi holder Esbjerg bag os…

I et fuldstændigt udsolgt Sydbank Arena, bragede Danmarks to bedste hold sammen…

Nogle kampe er bare sjovere end andre, og det her var en af dem. Vi slog sæsonrekord i Sydbank Arena, samt i vores lounge hvor der ikke kunne proppes flere gæster ind. Pigerne leverede et spektakulært comeback, i en fantastisk håndboldkamp. Det var virkeligt god reklame for den sport vi alle elsker.

Det blev en 1.halvleg med masser af tempo. To hold der spillede fremragende håndbold, og som tydeligt vidste der var meget på spil. Vi starter som lyn og torden, hvor Mie Højlund brillerer med både indspil, og mål. I den anden ende er forsvaret godt forberedt, og Althea tager det hun skal, men i længden kan det være svært at holde spillere som Henny Reistad og Nora Mørk tilbage. Især Nora Mørk var flyvende i dag, og efter 20 minutter finder hun Marit Røsberg på fløjen, som kan gøre det til 10-16. En svær periode i kampen, hvor Esbjerg fik for mange kontra-mål. Vi får os arbejdet stærkt tilbage, til en pausestilling på 16-19.

I 2.halvleg starter vi, igen, som lyn og torden. På 3 minutter vender vi kampen på hovedet, og Maren Aardahl kan gøre det til 19-19. Vi fortsætter det gode spil, hvor Mie Højlund igen er kilen til uro. Kampen bølger frem og tilbage. Der er ingen af holdene der får sat det afgørende stød ind. Begge hold spiller flot håndbold, og selvom Althea Reinhardt, som vandt målmandsduellen i dag, gør hvad hun skal, så får vi aldrig slået et hul. Til sidst ligner det faktisk en Esbjerg sejr, men hvem andre end kampens spiller Mie Højlund får vreddet sig fri, og score til stillingen 30-30.

Topscorer for Odense Håndbold bliver Mie Højlund med 9 kasser!

Husk der allerede er kamp lørdag d. 7 januar, når vi tager imod franske Brest Bretagne i EHF Champions League.

//Odense Håndbold