18. maj 2023

Nedtakt: Vi går ubesejret igennem slutspillet…

Det var ikke en kamp med det store på spil. Men de to hold er altid tændte når de brager sammen.

Der var lagt op til en kamp med masser af taktik, masser af konstellationer og et utal af udskiftninger, så man på forhånd vidste det ville blive  en urytmisk kamp, med flere fejl end normalt. Men det er igen hemmelighed, at vi går ubesejret igennem slutspillet.

Derfor var en meget atypisk 1.halvleg for begge hold. Der blev scoret utroligt få mål, og selvom der var gode keeperpræstationer imellem, så var afslutningerne heller ikke med den kvalitet vi plejer at se. Om det var kampens betydning eller bare træthed oven på en hård sæson vides ikke, men 2-3 efter 7 minutter fortæller et tydeligt sprog. Vi kæmpede med det, især offensivt, hvor vi skiftes til at brænde store muligheder. Der skete lidt da Trine Pedersen kom på banen, da blev spillet lidt mere konsekvent og vi fik hul på en ellers velspillende Anikka Petersen i NFH-målet. Det betød at vi kom bedre med i halvlegen, hvor vi havde fint kontrol defensivt. Vi går til pause foran 11-8.

Efter pausen kommer vi ud som forvandlet. Vi spiller med en helt anden gnist og beslutsomhed i vores angrebsspil. Dione Housheer får sat et par kasser ind, og sammen med landsmanden Larissa Nusser fik det for alvor skudt hul på NFH-defensiven. Anikka Petersen var dog ikke færdig med at tage med hænder inde i målet, men så er det godt vi har en god kontrafase, etableret af en stærk defensiv, hvor Martina Thörn også viste sig flot frem. 18-13 efter 42 minutter. Kampen var generelt præget af en del fejl. Det er selvfølgelig konsekvens af en masse taktiske ting som blev afprøvet fra de to trænere, og det gav en lidt urytmisk kamp, med flere fejl end normalt. Men vi får alligevel skabt os et solidt forspring på 23-15 efter 51 minutter. Resten af kampen gik lidt som beskrevet ovenfor, og vi vinder fortjent…

Topscorer for Odense Håndbold blev Trine Pedersen og Maren Aardahl med 5 kasser!

Husk en af sæsonens vigtigste kampe løber af stablen allerede denne lørdag. Det er den første af to, måske tre semifinaler, hvor vi brager sammen med Ikast Håndbold, i Phønix Tag Arena, i Gudme. Der er billetter at få, og vi har brug for jer! – Købe dine billetter her.

//Odense Håndbold