12. januar 2023

Nedtakt: Vi fortsætter…

Vi fortsætter den ubesejrede stime, og slår de grønblusede fra Midtjylland, i en kamp hvor bredden spillede en afgørende rolle.

Man tør næsten ikke tro det. Men den er faktisk god nok. Vi har med aftenens resultat ikke tabt i 14 kampe i streg, og selvom man ikke skal sige sådan noget højt for de overtroiske, så er det en fantastisk statistik.

Kampen i aften er et bevis på én ting; Vi har en bredde, der må gøre de fleste hold misundelige. Mange af de spillere som ikke har fået så mange minutter i denne sæson viser virkeligt, at de kan bidrage. I dag spillede tilbagevendte Helena Elver mange minutter, og hun begynder at ligne den spiller, vi ved hun kan være. Helena var pågående og udfordrende, i en 1.halvleg hvor Viborg var meget aggressive. Det gav god plads omkring hende, som Lois Abbingh og Kelly Vollebregt udnyttede med bravur. Derudover stod vores forsvar knivskarpt anført af storspillende Althea Reinhardt, der til tider stod med en redningsprocent på 55%. Vi går til pause foran 14-10.

I 2.halvleg skulle vi bruge lidt længere tid på at komme i gang. Viborg havde strammet grebet, og fundet nogle løsninger offensivt såvel som defensivt. Blandt andet Sara Hald inde på stregen, som i Viborgs 7 mod 6 spil boldrede sig. Derudover fik talentfulde Anna Kristensen bedre fat i målet, men så begyndte tingene at flaske sig igen. Althea fortsatte i målet, og i den anden ende fandt Dione Housheer og Lois Abbingh en hollandsk formel, der gjorde det svært for Viborg. Det blev en kamp vi kontrollerede det sidste kvarter uden de store problemer, og til sidst fik Trine Pedersen lidt minutter, og det gav bonus med et par assist. Alt i alt en solid kamp, hvor vi vinder fortjent 26-22.

Topscorer blev Dione Housheer med 7 kasser!

Næste hjemmekamp er rykket til Gudme, hvor vi tager imod Vipers Kristiansand i EHF Champions League d. 21 januar. Købe dine billetter her.

//Odense Håndbold