22. januar 2023

Nedtakt: Vi fik ørerne i maskinen i Gudme…

Vi vidste det blev en svær opgave lørdag aften i Gudme. Men der er ingen tvivl om at vi havde håbet på mere.

Når det så er sagt, så er det ingen skam at tabe til en bedre modstander. Vi mødte et verdensklasse hold, som er regerende EHF Champions League-mestre. Derfor skal det blive svært, og det var det også, trods en god 1.halvleg.

Der var spekuleret meget i, hvorvidt den tjekkiske profil Markéta Jerabkova ville blive klar, grundet en brækket næse. Hun blev klar, og lad det være sagt med det samme: Jerabkova gjorde en forskel. Hun lavede 2 mål på hendes første to afslutninger, og så var scenen sat. I den anden ende havde Mie Højlund en flot dag på kontoret. Hun var bevægelig, hurtig og godt skydende, en kilen til uro i det norske forsvar. Når Højlund ikke selv afgjorde sagerne, så smed hun den ind på stregen hvor Rikke Iversen var stærk, med hele 6 mål. I Vipers-målet står veteranen Kathrine Lunde. Der er ikke meget veteran over hendes målmandsspil, og hun fik flere gange pillet pynten af vores skytter, hvilket resulterede i en pausestilling på 13-15, i en lige 1.halvleg.

Efter pausen kommer vi skidt ud. Efter 37 minutter gør en flyvende Vyakhireva det til 14-19, og den russiske profil var virkeligt i spilhumør. Hun strøede om sig med lækre afleveringer, og en “sambarytme”, så selv de brasilianske fodboldspillere havde måbet. En fornøjelse at se på. Vi han midlertidigt på. Trine Pedersen og Mie højlund fandt nogle fine løsninger, men Lunde viste igen storspil i målet. Vi kæmpede med hvad vi havde, men måtte erkende at det ikke blev vores aften. Vi taber 24-34.

Topscorer for Odense Håndbold i dag blev Mie Højlund & Rikke Iversen med 6 kasser hver!

Næste kamp er allerede onsdag d. 25 januar i Sydbank Arena. Her skal vi forsvare vores førsteplads, når vi byder Skanderborg Håndbold velkommen. Billetter kan købes her!

//Odense Håndbold