11. maj 2023

Nedtakt: Sikker sejr i Sydbank Arena…

Nogle mener at det kan være svært at sætte sig op til disse kampe, hvis man er af den overbevisning, så skulle man tage i Sydbank Arena onsdag aften, hvor vi beviste at alle kampe gælder!

Foran 1.772 tilskuere i Sydbank Arena, splittede vi for tredje kamp i streg Aarhus United ad. Det var en kamp, hvor Rikke Iversen fik en pause, og hvor der kom de nødvendige rotation, så alle fik værdifulde minutter, heriblandt keeper Freja Hammer.

I kampens begyndelse kom det ikke som den store overraskelse, at Rikke Iversen ikke var med. I stedet kunne man se Tonje Løseth og Maren Aardahl agerer midtblokken i forsvaret. Aarhus United blev ramt af to hurtige udvisninger efter 6 minutter, og foruden en føring på 5-2, så lagde den kvikke seer mærke til en slags 2-2 opstilling, med to strege og to backs, som blev praktiseret i overtal. Om det var dét der gjorde at vi var foran med 12-6 efter 15 min vides ikke, men med til historien hører en veloplagt Martina Thörn, som stod på 34%. I den efterfølgende periode var det især kontrafasen som virkede godt. Normalt ville det være Bo Van Wetering som blæste afsted i den, men i dag var det en anden som løb med overskrifterne. Maren Aardahl havde lavet 6 mål på 6 forsøg efter 18 minutter, og 4 af dem var på kontra. En stærk præstation af den norske stregspiller. Alt i alt var det en fin 1.halvleg, hvor vi går til pausen foran 22-13, ganske fortjent.

Fra 2.halvlegs start kom Freja Hammer på mål, og hun startede hvor Martina slap med at tage 2 af de første 5 bolde, hvilket betød en stilling på 27-17 efter 40 minutter. Derudover, da var Helena Elver kommet, som skudt ud af en kanon til 2.halvleg. Hun gjorde hvad der passede hende med fart og teknik, men vi må også rose Aarhus-keeper Louise Bak Jensen, der havde nogle flotte redninger på afgørende tidspunkter. Vi fortsatte dominansen i 2.halvleg, og som kampen skred frem blev det mere klart, at det var en kamp hvor man havde tid og mulighed for at afprøve lidt ting. Efter 47 minutter har Freja Hammer sin redning nummer 4 ud af 13 og hun kunne sende den op til Sidsel Mejlvang, der let kunne gøre det til 33-21. Herefter skete der ikke forfærdeligt meget, og kampen gik lidt i sig selv. Vi vinder fortjent , efter en koncentreret- og rutineret indsats.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl med 7 kasser!

Endnu en dejlig aften i Sydbank Arena slutter med en sikker sejr. Nu skal slutspillet rundes af og vi ses i Sydbank Arena mod Nykøbing/Falster Håndbold.

//Odense Håndbold