17. april 2023

Nedtakt: Perfekt start på slutspillet…

Vi indledte slutspillet med en fremragende præstation på en sen søndag aften i Ceres Arena.

Efter en uge med et par hårde beskeder og en syg Lois Abbingh var vi et ramt mandskab før søndagens kamp i Ceres Arena. Det kunne dog ikke ses på banen, hvor pigerne fra start til slut leverede en koncentreret og helstøbt indsats, med rigtig stærke enkeltmandspræstationer.

Vi skyder slutspillet i gang ganske fornuftigt. Vi kommer ud led en gejst og en gnist i øjnene, og får hurtigt sat os på opgøret. Efter 3 minutter banker Tonje Løseth den i kassen til 1-4 og det efter flere fornemme kombinationer. Herefter kom Aarhus United lidt bedre med. De havde held med at stjæle lidt bolde i defensiven og så fik de gang i profilerne Mathilde Neesgaard og Marielle Martinsen. Men, vores målfarlige fløj Bo Van Wetering ville det anderledes. I kombinationer med Dione Housheer og Helena Elver fik Bo scoret til 9-12 efter 15 min og en personlig målscore på 6/6, imponerende. De næste 7 minutter holder vi Aarhus United fra at score. Forsvaret står godt, med Maren skubbet ud til venstre og Sidsel Mejlvang ind ved siden af Rikke, da fandt vi en formel som var solide. Martina Thörn havde et par fine redninger i målet og efter 25 minutter fører vi 11-18. Det var også billedet på resten af halvlegen og vi går til pause foran 13-21.

Vi starter 2. Halvleg som vi sluttede 1. Halvleg, med enorm koncentration og en sult efter at ville vinde alle dueller. Helena Elver og Dione Housheer leverer den ene sukkerbold efter den anden og topscorer Bo Van Wetering eksekverer sikkert. Vi fik også Maren og Rikke godt med på stregen, og de to var iskolde foran kassen, 18-27 efter 40 min og der var klasseforskel. Herefter gik gassen naturligt nok af Aarhus-ballonen og i takt med at Martina tog fra inde i kassen, så var der ikke meget at gøre. Vi fortsatte det flotte spil og efter pausen var det ligegyldigt hvem der spillede, så blev der leveret, imponerende at se. Efter 51 minutter var stillingen 19-34 og det var reelt afgjort. Vi går dog på intet tidspunkt ned i kadence og Freja Hammer kommer også ind i målet og gør det godt. Vi vinder stensikkert 23-37.

Topscorer for Odense Håndbold blev Bo Van Wetering med 9 kasser!

HUSK! Slutspillet starter på hjemmebane på onsdag. Vi skal have fyldt Sydbank Arena, hvor pigerne mere end nogensinde før har brug for jeres hjælp. Køb dine billetter her -> Billetter!

//Odense Håndbold