15. januar 2023

Nedtakt: Nederlag i Bukarest…

En 1.halvleg under niveau blev udslagsgivende i vores første nederlag siden oktober.

Det blev lige så svært som forudsagt. Det rumænske storhold fra CSM Bukarest er en stort mundfuld, især på deres stærke hjemmebane. Det var også tilfældet denne aften, hvor vi ikke helt ramte niveau.

Lad det være sagt med det samme; Det blev ikke den 1.halvleg vi havde håbet på. De første 5-7 minutter fulgte vi godt med, men derefter tog verdensstjernerne over. Christina Neagu lavede 5 mål på 5 forsøg efter 12 minutter, og så var scenen lige som sat. Vi lavede for mange tekniske fejl, og defensiven stod ukarakteristisk på flade føder. Omvendt mødte vi et veloplagt og stærkt Bukarest-hold, som intet overlod til tilfældighederne. Omeregie og Neague spillede tiltider drømmehåndbold, og da Marie Davidsen i kassen også kom i gang, havde vi det svært. Pigerne kæmpede med alt de havde, og ofte fandt de mulighederne, men skarpheden manglede. Pausestilling på 21-11.

Det lignede fra starten af 2.halvleg en kopi af første halvleg. Vi virkede uskarpe, og en smule hæmmede af, ikke at have stået i denne situation længe. Alt imens CSM Bukarest fortsatte storspillet. Efter 35 minutter er vi bagud 26-14, og man sad efterhånden med bange anelser. Derefter får vi kæmpet os tilbage. Martina Thörn står godt inde i målet, og angrebskombinationerne flyder bedre. Maren Aardahl er knivskarp på stregen, og de to fløje Bo Van Wetering og Kelly Vollebregt scorer et par vigtige kasser fra fløjen. Vi kæmper bravt i 2.halvleg og vinder den med 19-20, men må se os slået samlet 40-31.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl med 8 kasser!

//Odense Håndbold