21. maj 2023

Nedtakt: Mavepuster i Gudme…

Det blev ikke den semifinale vi havde drømt om, da vi til eftermiddag flyttede de orange piger til Phønix Tag Arena, i Gudme.

Vi vidste på forhånd at det ville blive en spændende- og lige kamp. Sådan er det (næsten) altid når vi møder Ikast Håndbold. Normalt, da trækker vi os sejrsrigt ud af de tætte opgør, men denne eftermiddag vil ikke blive husket for noget specielt.

Det er en kamp som starter med den gnist, som skal være i en semifinale. Der bliver gået til stålet og begge hold har svært ved at omsætte deres chancer til mål. Det skyldes velspillende keepere, i form af Martina Thörn og Jessica Ryde. Tekniske fejl prægede også kamp, men efter 13 minutter kunne Maren Aardahl gøre det til 7-6, og man sad med fornemmelsen af at vi kunne trække fra. Sådan skulle det ikke gå, for de næste 6 minutter bød kun på to mål, og efter 19 minutter kunne en yderst velspillende Emma Lindqvist brage den ind til 8-9. Resten af havlegen sled vi med det i begge ender, og selvom Martina Thörn gjorde hvad hun kunne, så var vi bagud 12-15 ved pausen.

Vi starter 2.halvleg med at brænde to og få en tominutters udvisning. Ikke en optimal start, når man skal jagte, men herfra begyndte der at ske noget. Vi begynder at bide fra os. Defensivt bliver der bedre afstemning i forsvaret, Martina står stadig godt, og så får vi lavet de nemme mål, som vi har søgt efter i hele kampen. Bo Van Wetering gør det til 18-19 efter 40 minutter og så var Phønix Tag Arena oppe at ringe igen. Derefter er der lidt dødvande i kampen, og vi hopper hen til minut 50. Dione Housheer reducerer (endelig), og de næste to minutter bringer vi os foran 24-22. Da troede man at nu var vi der, hvor vi kører sejren hjem, men sådan blev det desværre ikke. Vi taber knebent 25-27 til Ikast Håndbold.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl & Dione Housheer med 5 kasser!

Der er returkamp i Ikast på tirsdag d.23 maj kl. 20.15. Hvis ikke du allerede har købt billet, så opfordre vi ALLE til at tage med til Ikast og bære pigerne til sejr.

//Odense Håndbold