23. marts 2023

Nedtakt: Klart nederlag i Esbjerg…

Det blev aldrig rigtigt spændende i gårsdagens kamp mod Team Esbjerg, hvor vi doserede kræfterne på alle positioner.

I et fuldstændigt tætpakket Blue Water Dokken, spillede vi den sidste kamp i dette års grundspil, da vi bød nr. 2 Team Esbjerg op til dans. En kamp mellem Danmarks to bedste håndboldhold, men som aldrig rigtigt blev så spændende, som nogle måske havde håbet på.

På forhånd vidste vi, at kræfterne ville blive doseret frem mod et spændende slutprogram. Om det var udslagsgivende, er der ikke noget der tyder på, da vi starter kampen ganske fornuftigt. Forsvaret lukker fint af, men tekniske fejl og lidt for langsom boldomgang bliver udslagsgivende. Esbjerg kommer på 2-0, og da begynder vi at spille med. Vi får sat lidt mere tempo i boldene og Bo Van Wetering og Kelly Vollebregt profiterer af det, 7-4 efter 10 minutter. Herefter sætter Esbjerg turboen til, og det er egentligt ikke fordi de spiller forbi os, men de lukrerer flot på vores fejl og så går det stærkt i kontrafasen. Det bliver billedet på 1.halvleg, som slutter 17-9.

Efter pausen er Althea Reinhardt kommet ind i målet. Hun starter med at få godt fat, men der bliver ikke scoret i den anden ende og så er det svært. En velspillende Henny Reistad gør det svært for os og efter 42 minutter er stillingen 23-14. Her var det tydeligt, at trænerteamet ikke ville tage flere chancer, og derfor blev der rykket godt rundt på opstillingen. Flere forskellige formationer blev afprøvet bla. et lidt mere offensivt forsvar. Vi må dog se os slået af et velspillende Team Esbjerg-hold, som vinder fortjent 30-19.

Nu ligger fokus på lørdagens EHF Champions League returopgør og den forestående Final 4, i Silkeborg. Vi slutter grundspillet som nr.1 og kan dermed se tilbage på et mere end godkendt grundspil.

//Odense Håndbold