12. februar 2023

Nedtakt EHF Champions League: De brændte chancers- kamp…

Det blev ikke den afslutning på et ellers fornemt gruppespil vi havde håbet på. Nu gælder det topkampen mod Ikast Håndbold på onsdag…

Nogle gange rammer man dagen, andre gange gør man ikke. Vi ramte ikke helt dagen i dag, hvor der var for lidt kvalitet over hele linjen. Det ville være forkert at fornægte at Blanka Biro i FTC-målet ikke stod godt, for det gjorde hun!

Håndbold kan nogle gange være et simpelt spil. Balancen mellem succes og fiasko balancerer altid på en knivsæg og man skal tage varer på sine muligheder. Det gjorde vi ikke, i en 1. halvleg hvor kvaliteten i afslutningerne var for ringe. Spillet fejlede ikke noget, og vi kom relativt ubesværet til store muligheder, hvor en velspillende Blanka Biro i FTC-målet pillede pynten af os. I den anden ende var Martin Thörn også godt kørende, hvilket resulterede i stillingen 7-9 efter 20 minutter. Mod slutningen rammer vi en skidt stime og FTC, med Klujber i storform, udnytter den koldblodigt. Det giver en pausestilling på 9-15.

I 2. halvleg fik Althea Reinhardt muligheden på mål, hvilket gav hende den første hele halvleg efter hendes skadespause. Den første bold gik ind, de to næste blev reddet og så var Althea ligesom i gang. Vi får meget bedre fat og afslutter bedre i 2. halvleg. Efter 40 minutter har vi muligheden for at komme på 16-18, men ind vil bolden ikke. Efter 48 minutter har vi muligheden for at komme på 21-22, men også her brænder vi. Efter 54 minutter kan vi komme 23-24, men også her brænder vi! Vi kan tilskrive Blanka Biro meget, men i dag, ville bolden bare ikke ind, desværre. Det opsummerer kampens forløb meget godt og vi taber 25-28.

Topscorer for Odense Håndbold blev Dione Housheer med 6 mål!

Næsten hjemmekamp er allerede på onsdag, når vi tager imod Ikast Håndbold i et meget vigtigt topopgør. Der er allerede godt fyldt i Sydbank Arena, så hvis du ikke allerede har billet, så kan de erhverves her -> Billetter

//Odense Håndbold