02. april 2023

Nedtakt: Det ender med sølv til Final 4…

Det ender med sølv i dette års final 4, efter et klart nederlag til Team Esbjerg i finalen.

På trods af 20-25 fantastisk minutter i 1.halvleg formåede vi ikke at hive pokalen med hjem til Odense. Det så ellers længe godt ud i 1.halvleg, og med fantastisk opbakning fra det orange-hjørne var man næsten i tvivl om det var JYSK Arena eller Sydbank Aren.

Vi startede kampen som lyn og torden. Der var ild i pigerne og vi satte os på esbjergenserne fra starten af. Vi fik ødelagt deres spil, så det blev urytmisk og i den anden ende spillede vi med stor fart og koncentration. Vi brændte dog stadig lidt for meget, men efter 10 minutter kunne Maren Aardahl gøre det til 7-3. Herefter kom Esbjerg lidt bedre med. En udvisning pga. for mange spillere på banen blev dyr og Esbjerg åd sig ind i kampen. Det især, takket være pokalfighteren Anna Kristensen som tog godt fra. Vi slutter halvlegen bagud 12-13, efter en halvleg hvor vi burde have været foran.

Efter pausen kommer vi skidt ud og gør det reelt næsten umuligt for os selv. I perioden 30-40 minutter kommer vi bagud 13-21 dvs. vi i denne periode kun laver 1 mål på 10 minutter. Så bliver det svært at vinde en pokalfinale, men pigerne kæmpede videre og kæmpede sig med i kampen igen. De næste 5 minutter kommer vi tilbage til stillingen 17-23. Det skyldtes blandt andet Bo Van Wetering som var god til at udnytte de rum der kom, efter Esbjergs fejl. Men tættere på kom vi ikke og vi taber fortjent til 22-33.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl med 8 kasser!

Vi ender desværre ikke med pokalen, selvom vi alle havde sat næsen op efter det. Opbakningen fejlede ingenting og der skal lyde et kæmpe TAK til alle, der gjorde JYSK Arena mere orange. Nu venter slutspillet og EHF Champions League kvartfinale, som du kan sikre dig billet til her: Billetter! 

//Odense Håndbold