11. marts 2023

Nedtakt: Bredden blev brugt i SønderjyskE…

Lørdag eftermiddag gæstede vi Broager Sparekasse Skansen, i en flot kulisse hvor bredden blev afgørende.

Grundet gymnastikopvisning, havde SønderjyskE rykket sin hjemmebane fra Aabenraa til Sønderborg, hvor Broager Sparekasse Skansen lagde gulv til et tidligt eftermiddagsopgør, hvor vi skulle rykke endnu et skridt nærmere en sejr i grundspillet.

Det var et SønderjyskE mandskab med mange afbud. Faktisk, stillede de kun med 11 mand, hvor blandt andet topscorer Louise Ellebæk var fraværende. Til gengæld havde SønderjyskE fremragende opbakning fra +1000 medlevende fans i Broager Sparekasse Skansen. Kampen startede tempofyldt og med en masse fejl. Det gav en masse mål og der var ikke den store forskel på de to hold, de første 10 minutter. Vi lavede rigtigt mange uprovokerede fejl og vi blev for passive defensivt og derfor var stillingen 7-8 efter 15 minutter. Derefter fandt vi bedre flow i spillet. Althea Reinhardt fik lidt fat i målet og Helena Elver fik sat skub i offensiven. Vi går til pause foran 10-16.

Igennem hele kampen skiftede vi meget ud. En masse forskellige konstellationer blev benyttet og vi fik faktisk brugt hele truppen. Om det var årsagen til en lidt mere ujævn 2.halvleg vides ikke, men efter pausen var spillet knap så godt. Efter 37 minutter lignede det ellers en af de dage, hvor sejren kunne blive rigtig stor. Maren, Rikke og Althea lukkede fuldstændigt ned defensivt, og offensivt kvitterede vi med flot spil og en masse power, hvor vi trak fra 10-20. Derefter, faldt energien lidt. SønderjyskE kom fint tilbage og vi havde svært ved at holde dampen oppe. I SønderjyskE-målet kom Alberte Stenderup ind og gjorde det fornemt. Vi gør dog hvad der skal til og vinder komfortabelt 21-27.

Topscorer for Odense Håndbold blev Maren Aardahl, Lois Abbingh og Dione Housheer med 4 mål!

Team Esbjerg vinder deres kamp og derfor kan vi afgøre grundspillet på tirsdag mod Ajax Købehavn. Hvis du ikke allerede har sikret dig billet, så gøre det her, og bliv en del af en orange-folkefest! Billetter

//Odense Håndbold