17. december 2022

EHF Champions League: Returopgør i Tyskland

De orange skal på en hård opgave søndag, hvor tyske SG BBM Bietigheim venter i EHF Champions League.

Odense Håndbold er draget sydpå mod Tyskland. Søndag venter den sidste kamp inden jul, hvor tyske SG BBM Bietigheim venter på udebane.

Det er returopgøret mod de tyske mestre. I den første kamp i Sydbank Arena tilbage i oktober sejrede Odense Håndbold i overbevisende stil med cifrene 28-21. De orange havde godt styr på den tyske offensiv, og med sejren fik Odense Håndbold brudt en lang sejrsstime for SG BBM Bietigheim.

Det gav fine selvtillidspoint på kontoen, og søndagens kamp bliver ikke mindre vigtig end tilbage i oktober. Det er nemlig tæt i gruppe A, og netop Odense Håndbold og SG BBM Bietigheim har samme pointtal i tabellen.

Stillingen i gruppe A ser således ud:

  1. Vipers Kristiansand: 13 point
  2. CSM Bucuresti: 13 point
  3. SG BBM Bietigheim: 10 point
  4. Odense Håndbold: 10 point
  5. FTC-Rail Cargo Hungaria: 7 point
  6. Brest Bretagne Handball: 7 point
  7. Krim Mercator Ljubljana: 4 point
  8. DHK Banik Most: 0 point

Forud for søndagens kamp fortæller Ulrik Kirkely:

”Der venter os en hård kamp i Bietigheim, inden vi kan gå kort på julepause. Det vil kræve stort fokus at hente point i det sydlige Tyskland. Muligheden for at holde fast i de to førerhold i puljen – Bucuresti og Vipers – med point på kontoen, kan blive vigtig, inden vi går ind i de næste Champions League-runder i det nye år. Vores fokus og målsætning om at være i top seks i puljen ser på nuværende tidspunkt godt ud. Nu handler det om at holde skruen i vandet og tilkæmpe os den bedst mulige placering i puljen. Første og vigtigste skridt er altid næste kamp – og det er altså søndag i Bietigheim.”

Kampen fløjtes i gang kl. 14.00. Du kan se med på TV3 MAX.