Netværk er fremtidens fundament i HC Odense

Vores to netværk, Partnerforum og Værdiskabelse, blev i oktober 2012 en realitet. De to netværk har formål at styrke, konsolidere og videreudvikle Odense Håndbold således, at klubben bliver et bæredygtigt projekt.

Vi driver to håndboldnetværk, hvor interesse for sporten er en fordel, men absolut ikke et krav.

Værdiskabelse

Netværksgruppen Værdiskabelse er en platform for beslutningstagere, hvor der er stor fokus på videreudvikling af klubbens nuværende produkt. Formålet med Værdiskabelse er at tilføre deltagerne forretningsmæssig fordel.

Værdiskabelse mødes én gang i måneden til morgenmøder, og  succeskriteriet er høj mødefrekvens og fokusering på at skabe kendskab til hinanden.

Herudover er gruppen med til at sikre Odense Håndbolds vision om på sigt at være blandt landets bedste kvindehold.

SONY DSC

Partnerforum

Partnerforum er et strategisk netværk, der bygger på gensidige relationer – et forum, hvor der ofte diskuteres forretning, frem for scoringer og point. Netværket udgøres af topledere fra 25-35 fynske virksomheder, og hovedformålet er at skabe værdi for deltagerne og samtidig være fundament for Odense Håndbolds økonomi.

I Partnerforum er deltagerne typisk kommittet til klubben i en længere periode, og på den måde skabes et sammenhold og stabile kontakter.

 

-®Kennett Krebs_8041

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at høre mere om vores to netværk kan du kontakte Kim Hansen; kh@odensehaandbold.dk