Om Odense Håndbold

Odense Håndbold er en elitehåndboldklub i Odense. Klubben blev etableret i 2008 og har siden etableringen spillet i Primo Tours Ligaen.

Odense Håndbold er en rutineret, professionel og veluddannet organisation, som arbejder benhårdt for at skabe tophåndbold og topunderholdning på Fyn.

Organisation

Vores filosofi er at være et håndboldfællesskab, og vi vil være kendt for at have ét af landets bedste udviklingsmiljøer for unge talenter. Derfor bestræber vi os på at sikre en rød tråd fra vores Talentcenter til ligaholdet. Du kan læse mere om arbejdet i talentcenteret, spillerne og trænerne på deres helt egen underside: HC Odense Talentcenter

14 odenseanske håndboldklubber danner grund for målrettet talentarbejde via HC Odenses Talentcenter. Klubberne har i alt omkring 2300 medlemmer, og benævnes Moderklubber, da de ejer Talentcenteret og hver har en repræsentant i dennes bestyrelse. Vil du læse mere om Moderklubberne, kan du finde navne og links på denne side: Moderklubberne

Vision, mission og mål

Odense Håndbolds mission er at være hele Fyns kvindeligahold – en elitehåndboldklub, som byder på oplevelser, fællesskab, netværk, vilje og gejst.

Vores vision er at arbejde målrettet på at udvikle klubben på alle platforme, således at vi opnår vores mål om at stadfæste os i den øverste tredjedel af Dame Håndbold Ligaen.

Dette opnås via et gensidigt stærkt partnerskab med erhvervslivet, håndboldpublikummet og håndboldbaglandet på Fyn.