Divisionsforeningen Håndbold og de danske Dame Håndboldligaklubber kunne d.27. december 2015 præsentere en ny samarbejdspartner; charterrejsebureauet Primo Tours, der i de næste to år bliver synlige ved alle Dameliga-kampene, og samtidig bliver en aktiv partner rundt om kampene. Det betyder også, at ligaen fremover skal benævnes Primo Tours ligaen.

 

”Det er et stærkt signal for fællesskabet, at vi har en samlet identitet blandt dameklubberne, og det vil samtidig hjælpe den udvikling, der er vendt i dansk damehåndbold, og som igen er på vej i positiv retning”, siger Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, og fortsætter:

 

”Det har været et længere forløb, der er gået forud for aftalen, og det bekræfter os i, at vi vil hinanden og dermed også kan få et godt forløb i den periode, der venter os forude. Det bekræftes også af, at vi allerede i denne aftale har forholdt os til muligheder for yderligere tilkøb og forlængelser”, tilføjer Thomas Christensen.

 

Primo Tours indehaver og direktør, Bjarke Hansen, siger om aftalen:

 

”Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre denne aftale, og for Primo Tours er det afgørende at få et konstruktivt samarbejde med klubberne i en af verdens bedste dameligaer. Primo Tours primære mål med partneraftalen – som vi mere ser som en samarbejdsaftale – er IKKE at sælge flere charterrejser. Vi vil nemlig ikke være et større charterbureau, men som et nyt charterbureau vil vi gerne øge kendskabet til os selv, som et charterbureau, der sender glade danskere på en rigtig go’ ferie”, siger Bjarke Hansen og supplerer:

”Der er i Danmark en kæmpeinteresse for håndbold, og vi vil i Primo Tours gerne være med til at få Dameligaen helt op at flyve.. Derfor vil Håndbold- Danmark også komme til at opleve os som en aktiv partner, der gerne vil være med til at bringe endnu flere publikummer i hallerne, og samtidig gøre det endnu mere interessant at komme til kampene”.

 

Der er i dag repræsentanter fra begge parter til stede ved Santander Cup Finale Damer i Jysk Arena i Silkeborg, som kan træffes for kommentarer til aftalen ligesom yderligere spørgsmål kan rettes til Bjarke Hansen, Primo Tours på 21 76 44 38 og Thomas Christensen, Divisionsforeningen på 22 62 90 62.

Primo Tours

Kort om Primo Tours

 

Primo Tours er etableret i 2009, og er et dansk charterbureau etableret af Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard, begge med mangeårig erfaring fra rejsebranchen.

 

Primo Tours sender i 2016 cirka 30.000 glade danskere på charterferie. Primo Tours er kåret 3 gange af TrustPilot som Danmarks bedste charterbureau.